Lokalt – det er hvad Byens Vinhus er!!|

Med en beliggenhed i Oluf I. Jensens Gaard, er Byens Vinhus placeret lige midt i hjertet af den gamle købstad, Køge.

Det gamle pakhus

Et af byens smukkeste gamle pakhuse, er som skabt til en vinforretning med mål og ambitioner, om at give kunderne en særlig oplevelse – hver gang.

Butikken er indrettet med god plads til fordybelse, og med hylder der bugner af flasker med vin & spiritus fra det meste af verden. Sortimentet er nøje udvalgt og spreder sig over vine, spiritus, glas og chokolade og delikatesser.

Hygge

Byens Vinhus danner gerne rammen om små og store vinøse tiltag, og har med Vinbaren Køge, en fantastisk legeplads, hvor rammerne er afslappede; men passionen for vin i højsædet, og hvor der altid er plads til dig – uanset om det er tid til et ”hygge-glas” eller det er nørde-tid, hvor Mie og hendes personale, gerne udfordrer i vinens verden.

Vinklubben Køge

Seneste nye skud på vinfamiliens stamtræ, er Vinklubben Køge.

Her er der skabt ”rum” for vinens mangfoldighed, og er et sted for alle, der er nysgerrige på vinens verden – vi håber, du har lyst til at være en del af vores univers?!

Respekt

”RESPEKT” er et koncept, der er skabt af vores hovedleverandør, Vinoble. Det bygger på tre nøglebegreber: ”RESPEKT” for natur, kvalitet og fremtiden. Dette har en særlig plads i vore vinøse hjerter, der banker for fremragende vine, fra en sundere klode.

Contact

Åbningstider

Mandag – fredag 10.00 – 18.00
Lørdag 9.30 – 15.00

Følg os

Kontakt os

Tlf. 56 65 48 10
info@byensvinhus.dk

Michael Weje
Tlf.: 20 20 08 23
michael@byensvinhus.dk

Vibeke Nørhaven
Tlf.: 25 68 07 37
vibeke@byensvinhus.dk

Adresse

Byens Vinhus ApS
Brogade 7, E, Oluf I. Jensens Gaard
4600 Køge
CVR. 37079081
MobilePay 700781

Contact