RESPEKT – en guide til RESPEKTfulde vine

Konceptet ”RESPEKT” bygger på tre nøglebegreber:

RESPEKT FOR NATUREN

RESPEKT FOR KVALITETEN

RESPEKT FOR FREMTIDEN

RESPEKT FOR NATUREN
Betyder i denne kontekst, at vi værdsætter de producenter der dyrker og fremstiller deres vine med den største respekt for naturen. En grønnere verden er en sundere verden. Producenter som er økologiske, biodynamiske eller som på anden vis tilgodeser miljøet er hjertet i denne kategori.

RESPEKT FOR KVALITETEN
Kvaliteten er for os selve grundstenen. Vi sætter en ære i, at sikre den højeste kvalitet indenfor alle RESPEKT produkter. Og vi går ikke på kompromis. For os er det helt afgørende at stilen, karakteren, harmonien og helheden i den enkelte RESPEKT vin følger den filosofi vi altid har anlagt, når det gælder udvælgelse af vin. Med andre ord: Vi udvælger ikke en RESPEKT vin medmindre vi kan stå inde for kvaliteten. Produktet kvalificeres først det er i tråd med øvrige standarder.

RESPEKT FOR FREMTIDEN
Respekten for fremtiden ligger i forlængelse af naturen. Kun ved at prioritere en grønnere og mere bæredygtig tilgang i vindyrkningen sikres fremtidige generationers ve og vel, samtidig med at det næste kuld af vinmagere og bønder overtager betydeligt sundere marker. Vi ønsker med RESPEKT, at rette en fokus på de producenter, som gør en ekstraordinær indsats indenfor én eller flere af nøgebegreberne.

Contact

Åbningstider

Mandag – fredag 10.00 – 18.00
Lørdag 9.30 – 15.00

Følg os

Kontakt os

Tlf. 56 65 48 10
info@byensvinhus.dk

Michael Weje
Tlf.: 20 20 08 23
michael@byensvinhus.dk

Vibeke Nørhaven
Tlf.: 25 68 07 37
vibeke@byensvinhus.dk

Adresse

Byens Vinhus ApS
Brogade 7, E, Oluf I. Jensens Gaard
4600 Køge
CVR. 37079081
MobilePay 700781

Contact