En verden af Vin og Ost

DKK 750,00

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Bliv klogere på, hvordan vin og ost kan blive det perfekte match. Med hjælp fra vores ostekyndige ekspert, Dorte Weng, som har arbejdet med oste igennem mange år, skal vi nørde og smage forskellige ostetyper, og blive klogere på fremstilling, historie og tilbehør til ost.

De 6 skønne osteretter skal ledsages af 6 udvalgte vine, som hver især komplementere, retterne. Det bliver en aften med store smagsoplevelser, spændende historier om de vine og oste vi skal smage, samt vejledning til hvordan vi sætter de rigtige elementer sammen, for at få det perfekte match.

 

MENU
2011 Jean Vesselle Brut Millesime Champagne (kr. 799,-) Surdejstoast med Brilliant Savarin brøndkarse
2022 Sancerre Grande Cuvée Domaine Jean Paul Balland (kr. 299,-) Pizza bianco med kartoffel, gedeost og rosmarin
2021 Vina Marro Rioja Bodegas Domeco De Jarauta (kr. 139,-) Grillet nektarin & squashsalat med burrata og basilikum
2021 Bachelder Gamay Bai Xu (kr. 299,-) Crostini serveret med Taleggio, frisk spinat og æblekompot
2003 Scharzhofberger Riesling Spätlese fruchtsüß (kr. 399,-) Lagret ost – uden tilbehør (gul / hård ost)
Andersen Ben A Solbær (kr. 249,-) Blå oste servering

 

TID
Torsdag d. 15. August kl. 18.30 og nogle hyggelige timer frem

STED
Vinbaren Køge

PRIS
Kr. 675,- for medlemmer af Vinklubben
Kr. 750,- for ikke medlemmer

Contact

Åbningstider

Mandag – fredag 10.00 – 18.00
Lørdag 9.30 – 15.00

Følg os

Kontakt os

Tlf. 56 65 48 10
info@byensvinhus.dk

Michael Weje
Tlf.: 20 20 08 23
michael@byensvinhus.dk

Vibeke Nørhaven
Tlf.: 25 68 07 37
vibeke@byensvinhus.dk

Adresse

Byens Vinhus ApS
Brogade 7, E, Oluf I. Jensens Gaard
4600 Køge
CVR. 37079081
MobilePay 700781

Contact